You Look Great: Mushaboom Brand!

Her bir parçasına aşık olacağınız, üzerinize giydiğiniz anda kendinizi çok mutlu ve dişi hissedeceğiniz bir koleksiyonla karşınızdayım!

Bu koleksiyondaki her bir parça renkli, mutlu, benzersiz ve çok fonksiyonlu.

Diğer yandan dolaplarınıza yalnızca bir parça kıyafet eklemekten daha fazlasını vaad ediyorum size: Şıklık ve farklılıktan ödün vermeksizin minimal bir yaşam tarzı ve yaz kokulu keyifli bir ruh hali.

“Nereden çıktı şimdi bu?” diye merak edecek olanlar için hikayesini de kısaca paylaşmak isterim.

Dolabımda binlerce parça kıyafet varken, hepsini de çok severek satın almışken, bir çoğunu hiç giymiyordum ve elim sürekli olarak aynı parçalara gidip duruyordu. “Nedir bunları benim için vazgeçilmez kılan?” diye düşündüğümde şöyle bir liste çıktı ortaya: Kumaşları güzeldi, giydiğimde kimseyle pişti olmadığım özgün parçalardı, taktığım aksesuarları değiştirerek çok farklı ortamlarda kullanabiliyordum, rahat oldukları kadar bana kendimi dişi hissettiriyorlardı.

Bütün dolabımı bu özellikleri taşıyan parçalardan oluşturmaya karar verdiğimde, bunların aslında o kadar da erişilebilir olmadığını fark ettim. Fast-fashion’un bir sonucu olarak satılan ürünlerin kumaş kaliteleri genellikle çok kötüydü. Almaya karar verdiğim ürünleri instagramda o kadar çok görüyordum ki, daha almadan sıkılmış oluyordum. Güzel kumaşlı ve az bulunan parçalar ise bir seyahat bütçesine denk etiket fiyatları ile beni dehşete düşürüyordu.

Sonunda giymek istediğim parçaları ben yaptım!

Her birinden yalnızca birkaç tane de sizlerle paylaşmak üzere ürettiriyorum. Mushaboom Brand parçalarını diğer bütün kıyafetlerden ayıran en temel özellik şu; bütün arzularınızı birlikte karşılıyor.

Rahat olsun, aynı zamanda seksi görüneyim.

Ben hareketli bir insanım, yürürüm, zıplarım, dans ederim. Bu yüzden benim için her parçanın rahat olması, hareketleri engellememesi en temel önceliklerden biri. Mushaboom Brand ürünleri de, vücudunuzun en şiş olduğu dönemde bile dişi görünmenizi sağlayacak parçalar. Fermuarı kapandı mı, burası biraz pörtledi mi dertleri bu parçalarda yok. Hayat bunları düşünerek eğlenceli anlardan çalmak için çok kısa!

Kumaşı kaliteli olsun, tenime dokunuşunu seveyim.

Tekstil ürünlerinde maliyeti düşürmek için yaygınlaşan ucuz kumaşların aksine gerçekten kaliteli kumaşlar kullandım. Flores serisi ipek satenden, diğer parçalar koton ve keten kumaşlardan. Sadece bazı modellerde istediğim duruşu sağlaması için az ölçüde sentetik kumaşlara kaymak zorunda kaldım, ancak hepsi vücudunuzu sevgiyle sarmalayacak, teninize dokunuşundan zevk alacağınız kumaşlardan dikildi.

Çok fonksiyonlu olsun.

Özellikle uzaktan çalışan dijital nomadler olarak sürekli oradan oraya giderken dev valizler taşımak hem gezgin ruhumuza yakışmaz, hem de yorucu. Her yere kabin boy valizle giden biri olarak, valizimde yer alan her parçanın çok fonksiyonlu olması önemli.

Flores kimono serisinin test sürüşünü ben Guatemala’da yaptım. Gece çıkarken mini etek ve cropların üzerine, havuz başında mayomun üzerine, uzun günlerin sonunda evde giydim. Her yere uydu, hep iltifat topladı, test sürüşünü başarıyla tamamladı. Mushaboom Brand’deki her parça sahillere, şort ve eteklerin üzerinde sokaklara, seksi randevular için eve bile uygun!

Yaratıcılığınızı kullanıp farklı kombinasyonlar yaratabileceğiniz gibi, tembelce üzerinize giyip çıktığınızda da havalı ve seksi olmanızı sağlayacaklar.

Seyahat valizlerinizin vazgeçilmezi olmaya, seyahate çıkamayanlara da evde egzotik hisler yaratmaya adaylar.

Uzun yıllar kullanabileyim.

Belli bir moda akımından etkilenmeden, en rahat kol boyu ne, yırtmaç nerede biterse bacak daha uzun görünür ama popo görünmez gibi uzun uzun düşünülmüş parçalar bunlar. Her bir modeli her bir detayıyla saatlerce düşündük, yaptık, denedik, değiştirdik, işte budur diyene kadar. Dolayısıyla uzun yıllar boyunca bir sürü keyifli anınızı paylaşmalarını amaçlıyorum.

Kolay kazanmadığınız paraları, kolayca sıkılacak kıyafetlere değil, sizinle uzun zamanlar geçirecek parçalara yönlendirmenizi istiyorum.

Benden başka kimsede olmasın.

Her parçadan yalnızca birkaç adet satışta olacak ve aynı desenden aynı model tekrar üretilmeyecek. Bu yüzden üzerinizde Mushaboom Brand parçaları varken oldukça farklı görüneceğinizden emin olabilirsiniz.

Daha mutlu ve renkli bir yaz geçirmek için Mushaboom’u takipte kalın. Fırsat buldukça yepyeni parçalar yükleyeceğim. Bu yazıda fotoğraflarını paylaştığım kimononun adı Flores ve kırmızısının dışında mavi tonları da var. Ayrıca mükemmel elbiseler ve pareolar da geliyor. ❤

Harika görünerek Mushaboom Brand parçaları ile kalın!

You Look Great: Mushaboom Brand!” üzerine 3 yorum

  1. Zümra dedi ki:

    Harika harika harika! Seni kocaman tebrik ediyorum. Her parçayı heyecan ve merakla bekliyorum! 🙂 iyi ki varsınnnn!

    Beğen

Yorum bırakın